QUI SOM?

                                                                

 

Després de coincidir en uns cursos de fotografia impartits per en Sergio Flores, a instància seva, ell mateix i quatre alumnes més, en Jordi Amadó, en Francisco Javier López, en Jordi Modamio i en Xavier Modamio, van decidir fundar el Fotoclub Poblenou per practicar col·lectivament la seva afició a la fotografia.
El primer president va ser en Sergio Flores i de mica en mica el grup va anar creixent. Al cap de poc temps va assumir la presidència en Quim Surribas. Des dels seus inicis el Fotoclub Poblenou ha realitzat moltes activitats, exposicions, concursos, sortides, tallers, xerrades, etc. totes elles encaminades a gaudir de la nostra afició i millorar en els nostres coneixements.
L'any 2016 la vintena de socis que formaven el Fotoclub Poblenou van decidir constituir-se en associació i registrar-se com a tal. Va ser elegit com a president en Xavier Modamio, que amb una junta renovada vol seguir els passos dels seus predecessors, dinamitzant i potenciant totes les activitats destinades a compartir experiències, projectes i aprenentatges relacionats amb la fotografia, i divulgar-la al seu àmbit natural, el Poblenou.
En els dos anys següents el nombre de socis s'ha duplicat, i el projecte del Fotoclub Poblenou està obert a tothom que estigui interessat en la fotografia i vulgui gaudir-ne en un ambient de companyonia i amistat.